Hilton Resort 5*

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Odmaralište Hilton Hurghada ima privatnu plažu i 3 bazena, a smešteno je na samo 10 minuta vožnje od Aerdroma Hurgada. Hotelski centar za sportove na vodi nudi opremu za ronjenje i jedrenje na dasci na Crvenom moru.

Sopstveni balkon ili popločano dvorište standardne su pogodnosti u svim sobama hotela Hilton, koje gledaju na okolne vrtove. Svaka soba ima mermerno kupatilo i mini-bar sa osvežavajućim pićima. U sobi su vam na raspolaganju i časopisi.

Odmaralište Hilton Hurghada raspolaže sa 11 restorana i barova u kojima se služe plodovi mora, jela italijanske kuhinje i internacionalni klasični specijaliteti. Možete posetiti bar kraj bazena ili uživati u tradicionalnoj nargili u kafeu Marhaba Oriental.

Ovo odmaralište sa 5 zvezdica nudi terene za skvoš i tenis, kao i fitnes centar. Mlađim gostima na raspolaganju su 2 igrališta i dečiji klub. Akva park Titanic udaljen je samo 6 kilometara. 

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.