Sunrise Mamlouk Palace 5*

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Ovo odmaralište pored mora se nalazi u Hurgadi i nudi privatnu plažu i 2 velika otvorena bazena okružena prostranim vrtom. Ponuda odmarališta Sentido Mamlouk Palace obuhvata prostrane sobe sa sopstvenim balkonom.

Sve sobe odmarališta Sentido Mamlouk Palace uređene su u svetlim tonovima i poseduju velike prozore i namešteni balkon. Svaka soba je klimatizovana i sadrži TV sa satelitskim kanalima i prostor za sedenje.

Gosti mogu uživati u internacionalnim jelima i velikom izboru lokalnih pića u jednom od restorana gde se obroci služe na bazi švedskog stola i 3 à-la-carte restorana u kojima se služe jela azijske i meksičke kuhinje.

Odmaralište Sentido Mamlouk Palace takođe obuhvata 2 teniska terena, fitnes centar i spa sadržaje. Gostima su na raspolaganju raznovrsne sportske aktivnosti, kao što su odbojka na pesku i jedrenje na dasci.

Aerodrom Hurgada je udaljen 13 km, a na raspolaganju je besplatan hotelski parking

Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u Hurgadi! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.