Grand Bay Makadi 4*

Egipat
Hurgada

Ovo odmaralište se nalazi u zalivu Makadi i uređeno je u orijentalnom stilu. U ponudi ima teniske terene, bazene i prostrane smeštajne jedinice. Odmaralište poseduje 3 restorana i udaljeno je 15 km od međunarodnog aerodroma Hurgada.

Sve sobe i bungalovi u odmaralištu Al Nabila Grand Bay Makadi uključuju balkon sa pogledom na Crveno more ili na prostor sa bazenima. Takođe sadrže klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u glavnom restoranu odmarališta Al Nabila Makadi. Ponuda odmarališta takođe obuhvata jela italijanke i egipatske kuhinje. Na velikoj terasi možete uživati u pogledu na more i obrocima na svežem vazduhu.

U odmaralištu se možete opustiti na ležaljkama kraj glavnog bazena ili možete posetiti teretanu i saunu. Najmlađi gosti se mogu zabavljati na raznobojnim toboganima dečjeg bazena ili mogu popiti osvežavajuću limunadu ispod suncobrana.

Osoblje recepcije radi non-stop i može vam organizovati iznajmljivanje automobila i obilaske Hurgade. Centar grada je udaljen 35 km, dok se tržni centar Senzo nalazi na 10 km od odmarališta Al Nabila. 

Destinacija Makadi Bej je odličan izbor za putnike koje zanimaju sportovi na vodi, porodične aktivnosti i ronjenje sa disaljkom.