Macedonian Sun 3*

Grčka
Kalitea

Macedonian Sun hotel, je još jedan u nizu G-hotela, koji se nalazi na brdu iznad kompleksa Athos Palace i Pallini Beach.idealan je za miran odmor u prirodnom okruženju. Gosti mogu da koriste sve usluge kompleksa koji se nalazi preko puta. Lokacija, na samo nekoliko minuta od poznatih noćnih klubova u blizini Kalitea i pristupačne cene čine ovaj hotel idealnim za mlade. Hotel sadrži: otvoren bazen, igralište, tržni centar, mini market, restoran, bar pored bazena, ležaljke i suncobrane oko bazena, lift, parking, menjačnicu, recepciju, lobi. Hotel ima 128 soba. Sve sobe imaju A/C, kupatilo a fenom, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, mini frižider, sef.

Struktura soba: Jednokrevetna soba – oko 22m2. Sa pogledom na bazen ili na baštu. Namenjena za jednu osobu. Standardna soba – oko 22m2. Sa pogledom na bazen ili na baštu. Francuski krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni krevet. Namenjene za 2-3 osobe. Suite – oko 40m2. Sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom. Namenjene za 2-4 osobe.

Napomene: Wi fi besplatan u opštim delovima hotela. Parking besplatan. Ležaljke i suncobrani pored bazena besplatni, na plaži uz doplatu. Iznajmljivanje peškira za plažu uz depozit (20€). Check in posle 14h, check out do 12h.

Lokacija: Nalazi se 300m od plaže, 1,5 km od mesta Kalithea i 78km od aerodroma.

Koordinate: 40.060132, 23.457763

Usluga: Polupansion (švedski sto, samoposluživanje).

u cenu je uracunato:

  • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
  • Troškovi organizacije putovanja.

u cenu nije uracunato:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje.
  • Prevoz
  • Fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.
  • Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.