Melia Marina Varadero 5* - Varadero

Kuba
Varadero

Hotel Melia Marina Varadero se nalazi na 7 km od golf kluba Varadero i nudi 3 bazena, 2 dečija bazena, spa centar i hidromasažnu kadu. Gostima su takođe na raspolaganju sauna i sportski sadržaji.

Sve sobe sadrže TV sa satelitskim ili kablovskim kanalima. Svaka soba takođe obuhvata sopstveno kupatilo. Na raspolaganju su i besplatan pribor za higijenu i fen za kosu.

Recepcija hotela radi non-stop, a dostupna je i usluga čuvanja dece i frizerski salon. Gosti mogu da uživaju u piću u jednom od 8 hotelskih barova, uključujući i bar pored bazena. Na raspolaganju je i 8 restorana u kojima se služi lokalna i internacionalna hrana.

U okviru hotela možete da igrate bilijar, a okolina je idealna za gnjuranje. Ponuda hotela takođe obuhvata uslugu iznajmljivanja automobila.

Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Juan Gualberto Gómez, udaljen 34 km. 

 

Jedinstvena i čarobna – Kuba. Ovaj biser Kariba i Velikih Antila je ostrvo koje se nalazi između Atlantskog Okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva. Deo primamljivog mozaika ove zemlje čine očuvana kultura i tradicija, nepregledna polja šećerne trske, rajske peščane plaže, miris duvana i zvukovi salse, koji dopiru sa svih strana. Glavni i najveći grad je melodična Havana. Grad sjajne kolonijalne arhitekture, živih uličnih boja, prkosni svedok različitog istorijskog vremena. Varadero je najpoznatije kubansko letovalište, 140km udaljeno od Havane. Peščana plaža Varadera je ponos cele Kube i pravi magnet za turiste.