Club Aqua Plaza 4*

Turska
Alanja

Hotel Aqua Plaza se nalazi u mestu Okurdžalar,  između mesta Manavgat  i Alanja. Od aerodroma Antalija je udaljen 80km, a od Alanje 30km do koje se dolazi sa dolmušima-lokalni mini bus.  Zauzima površinu od 15.000m2, i ima izlaz na privatnu peščano-šljunkovitu plažu gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu se dobijaju uz depozit.
Hotel poseduje otvoreni bazen, dečiji bazen, akva park sa tri tobogana, glavni restoran, 4 bara, a la carte restoran, diskoteku, bogat animacioni program, igralište za decu, mini club    (za uzrast od 4-12godina), teniski teren (osvetljenje se plaća), WiFi u lobiju (besplatno), prodavnicu, doktora, frizera, teretanu, aerobik, gimnastiku, stoni tenis, pikado, odbojku na plaži.


SMEŠTAJ
Ukupan broj soba je 133, od čega je 118 standardnih soba površine 24m2 i 12 soba bez balkona 21m2. U sobama su dostupni kupatilo sa tušem, wc, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), fen za kosu, satTV, klima. Na podu je laminat. U standradne sobe je moguće smestiti maksimalno 2+1osobe.


USLUGA
Usluga je all inclusive, prema hotelskim pravilima.