IC Green Palace 5*

Turska
Antalija

Prelepi hotel iz lanca IC hotels, zauzima površinu od 93.000m2, jedan je od retkih hotela u oblasti da je kao u pravoj botaničkoj bašti. Nalazi se na ulasku u oblast Kundu. Od centra Antalije je udaljen 25km a od međunarodnog aerodroma Antalija svega 15km. Ima izlaz na privatnu peščanu plažu do koje se dolazi prolaskom kroz prelepi vrt okružen zelenilom i bazenim, gde su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Glavni restoran, 6 a la carte restorana, 5 barova, diskoteku, amfiteatar, WiFi,  8 bazena okruženih raskošnim zelenilom, borovima i palmama. Bazeni su dizajnirani za razne vrste zabave i različite afinitete: bazen za animacije, bazen sa toboganima, bazen OASA, veliki bazen, bazen ispred hotela, dečiji bazen, kao i zatvoreni bazen za odrasle i za decu. Lilium SPA i Wellness centar nudi VIP masaže, saunu i hamam, kao i tursko kupatilo, rusko parno kupatilo, lože za odmaranje - sve podređeno što udobnijem i opuštenijem odmoru. Hotel raspolaže izuzetnim animacijama: jutarnja gimnastika, thai-bo, thai-chi, pilates, latino ples, časovi trbušnog plesa, step aerobik, stoni tenis, mini golf, boćanje, odbojku na plaži, gimnastiku u vodi, igre na bazenu, pikado, streljaštvo (profesionalno i amatersko), pucanje iz vazdušne puške. Svako veče, program je drugačiji, od brazilskih akrobata, preko turskih noći pa do kineskog cirkusa, sve je podređeno dobrom provodu. Za decu na raspolaganju je mini klub sa animacijama, radionicom i raznim igrama.

 

SMEŠTAJ

Hotel ima ukupno 429soba, od čega 379  standardnih (26 m2), a  za veće porodice u ponudi su i porodične  sobe koje se sastoje od dve odvojene prostorije (56m2). Svaka soba ima kupatilo sa kadom, balkon, klimu, LCD satTV, telefon, sef, mini bar, fen za kosu, bademantile i papuče.

 

USLUGA

Usluga je high end all inclusive, prema hotelskim pravilima.

U koncept je uključeno:

Doručak, ručak, večera, kasni doručak, gozleme, užine, kasna večera, sladoled koji se služi 10-18h, po jedan obrok u toku boravka u a la carte restoranima uz obaveznu rezervaciju, pića alkoholna i bezalkoholna domaće proizvodnje, mini bar u sobi se dopunjava jednom dnevno vodom, kiselom vodom, sokovima, domaćim pivom, sef u sobi, wi fi u sobama i na javnim površinama, peškiri za plažu, aerobik, fintes centar, tursko kupatilo, sauna, skvoš, teniski tereni, stoni tenis, mini golf, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi

Dodatno se naplaćuje

Obroci u a la carte restoranima posle iskorišćenog besplatnog obroka, uvozna pića, korišćenje telefona, internet cafe, room servis, pranje i peglanje veša, usluge dadilje, masaže, usluge salona lepote, jacuzzi, večernje korišćenje teniskih terena uz osvetljenje, časovi tenisa, bilijar, kuglana, sportovi na vodu motorizovani