Fort Arabesque 4*Lux

Egipat
Hurgada

Jedan od bestselera u HurgadiOdmaralište Fort Arabesque raspolaže spa centrom, vilama i dugačkom privatnom plažom. Predstavlja idealnu destinaciju za ljubitelje sportova na vodi. Nudi takođe barove, restorane i otvoreni bazen.

Sve klimatizovane smeštajne jedinice u odmaralištu Fort Arabesque gledaju na more, bazen ili vrt. Svaka soba je uređena u toplim bojama i sadrži TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sopstveno kupatilo. Vile imaju dnevnu sobu.

Gastronomska ponuda odmarališta obuhvata restorane East & West Wing i Blu Mirage Beach Grill. Uz osvežavajuće piće možete se opustiti u baru Red Rocks, baru unutar bazena ili baru Cappuccino. Odmaralište poseduje i snek bar.

Na privatnoj plaži odmarališta možete uživati u raznovrsnim sportovima na vodi, poput gnjuranja, jedrenja na dasci i ronjenja. Jahanje konja i vožnje pedalina i kanua mogu se organizovati na zahtev. Korišćenje spa centra ili teretane dodatno se plaća.

Do Međunarodnog aerodroma Hurgada može se stići za 15 minuta vožnje automobilom. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je na zahtev. Besplatna usluga parkiranja vozila takođe vam je na raspolaganju. 

Destinacija Makadi Bej je odličan izbor za putnike koje zanimaju sportovi na vodi, porodične aktivnosti i ronjenje sa disaljkom.