Harmony Makadi Bay 4*Lux

Egipat
Hurgada

Ovo all-inclusive odmaralište sa 4 zvezdice nudi sopstvenu peščanu plažu na Crvenom moru, 3 bazena na obali mora, hidromasažnu kadu na otvorenom i vodene tobogane. U spa centru možete uživati u aromaterapiji i tretmanima za negu kože posle sunčanja.

Smešteno u zalivu Makadi, odmaralište Harmony Makadi Bay sadrži svetle sobe sa mermernim kupatilom i obiljem prirodnog svetla. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon sa pogledom na Crveno more, na bazene ili na vrt.

Najmlađi gosti se mogu zabavljati u velikom dečjem bazenu ili dečjem klubu Pinocchio. Odmaralište Harmony raspolaže slanim jezerom površine 8.000 m² i velikim vrtom sa palmama, idealnim za opuštanje. Brojni sportovi na vodi i ronilački izleti takođe su vam na raspolaganju.

U 3 restorana odmarališta Harmony pripremaju se lokalna i internacionalna jela. U baru se služe osvežavajuća pića i lagane užine. All-inclusive usluga odmarališta obuhvata obroke i pića.

Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Obezbeđen je i besplatan prevoz od i do Međunarodnog aerodroma Hurgada, udaljenog 25 km. 

Destinacija Makadi Bej je odličan izbor za putnike koje zanimaju sportovi na vodi, porodične aktivnosti i ronjenje sa disaljkom.