Minamark Resort 4*

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Odmaralište MinaMark Beach smešteno je u četvrti Sakala u centru Hurgade. U ponudi ima all-inclusive uslugu 24 časa dnevno, svetle i moderne sobe, otvoreni bazen, privatnu plažu i nekoliko restorana.

Svetle i moderne sobe poseduju drveni nameštaj i popločan pod. Sadrže klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i kupatilo s toaletnim priborom i fenom za kosu. Pojedine sobe gledaju na more ili na bazen, a druge imaju pogled na vrt ili na grad.

Dva glavna restorana, Water blue i Sunshine, svakodnevno služe doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola. Obroci se sastoje od najboljih lokalnih i internacionalnih jela, a na meniju su i raznovrsne tematske opcije. Gostima su na raspolaganju i 3 vrhunska a la carte restorana. Jela italijanske kuhinje možete probati u italijanskom restoranu Piccola, a libanska kuhinja je dostupna u restoranu Sultana. U restoranu Sea bride možete uživati u ulovu dana i prelepom pogledu na more kraj plaže.

Možete uživati u jednom od najboljih spa centara u centru Hurgade, koji nudi opuštajuće masaže, tretmane i tursko kupatilo, a deca se mogu zabavljati u dečijem klubu ili na igralištu. Osoblje recepcije može za goste organizovati raznovrsne aktivnosti, kao što su safari u pustinji, sportovi na vodi ili krstarenje morem.

Čuveno šetalište Mamša nalazi se na samo 2 minuta vožnje, a do nove marine stiže se za nekoliko minuta hoda. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je 5 minuta vožnje od hotela. 

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.