Steigenberger Al Dau Beach 5*Lux

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Ovaj deluks hotel sa 5 zvezdica nalazi se na plaži u Hurgadi. U ponudi su luksuzne pogodnosti poput velikog akva parka i osvetljenog terena za golf. Hotel Steigenberger Al Dau Beach poseduje osvežavajući bazen i privatnu peščanu plažu na obali toplog Crvenog mora.

Prostrane i klimatizovane sobe u hotelu Steigenberger imaju sopstveno kupatilo i terasu ili balkon sa pogledom na more i na bazene. Smeštajne jedinice su opremljene mini-barom i LCD TV-om sa satelitskim kanalima.

Ronilački klub i akva centar Ilios nudi ronjenje, gnjuranje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi i parasejling. U blagotvornim tretmanima za negu tela možete uživati u velikom spa centru.

Hotel Dau Beach sadrži 4 restorana, uključujući restorane pored bazena i na plaži. U restoranima se služi raznovrsna hrana, od orijentalnih i italijanskih specijaliteta do mediteranskih jela. 

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.