Sunrise Holidays 5*

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Odmaralište Sunrise Holidays namenjeno je isključivo odraslim osobama i poseduje plažu sa lagunom i ostrvom. U ponudi su ronilački centar, klub zdravlja i otvoreni bazen sa pogledom na Crveno more. Do Aerodroma Hurgada može se stići za 20 minuta vožnje. U okviru odmarališta postoje 2 restorana sa uslugom na bazi švedskog stola i 1 à-la-carte restoran. Besplatan bežični internet dostupan je u foajeu.

Klimatizovane sobe imaju sopstveno kupatilo sa kadom i balkon/terasu sa pogledom na more ili na bazen. Opremljene su mini-barom i TV-om sa satelitskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice sadrže dnevni boravak sa sofama.

Raznovrsna jela egipatske i internacionalne kuhinje služe se u 2 restorana na bazi švedskog stola i u 1 restoranu à-la-carte. Užine i pića na raspolaganju su u barovima kraj bazena i na plaži. Posluga u sobi i lanč paketi takođe su dostupni.

Pored korišćenja teretane, saune i usluga masaže, gosti mogu igrati stoni tenis i odbojku na plaži. U odmaralištu se održava redovan zabavni program. Osoblje recepcije radi non-stop i može organizovati izlete ili iznajmljivanje automobila.

Odmaralište Sunrise Holidays nalazi se na 500 metara od centra Hurgade i na 2 km od priobalnih atrakcija na Korniš Roudu. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. 

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.