Tia Makadi Heights 4*lux

Egipat
Hurgada

Smešteno na vrhunskoj lokaciji u zalivu Makadi, ovo odmaralište sa 5 zvezdica raspolaže privatnom plažom od 560 metara. Iz objekta se pruža pogled na planine oko Crvenog mora. Odmaralište poseduje bazen u obliku lagune, spa sadržaje i ronilački centar.

Elegantne sobe u odmaralištu Tia Heights Makadi Bay su prostrane i imaju prozore od poda do plafona. Moderni sadržaji obuhvataju satelitsku televiziju i klima-uređaj. Sve smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Možete plivati u zatvorenom bazenu, vežbati u teretani ili koristiti neki od 4 hotelska teniska terena. Profesionalni zabavni program vam je svakodnevno na raspolaganju, a safarije u pustinji možete organizovati na turističkom desku.

Tia Heights Makadi Bay ima 14 mesta za ishranu i pića, u kojima se služe jela orijentalne kuhinje i plodovi mora. Italijanski specijaliteti su u ponudi restorana Aladdin, dok u pićima i koktelima možete uživati u hotelskoj diskoteci i barovima.

Hotel se nalazi na putu Hurgada-Safaga. Udaljen je samo 25 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Do centra Hurgada možete stići za 35 minuta vožnje, a gosti mogu uz doplatu koristiti hotelski autobus. 

Destinacija Makadi Bej je odličan izbor za putnike koje zanimaju sportovi na vodi, porodične aktivnosti i ronjenje sa disaljkom.