Tropitel Sahl Hasheesh 5*Lux

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Objekat Tropitel Sahl Hasheesh nalazi se u elegantnoj oblasti pored Crvenog more. U ponudi su peščana plaža sa privatnim pristaništem i očaravajući pogled na toplo Crveno more. Objekat poseduje 3 otvorena bazena koji se greju tokom zime, a tu je i dečiji bazen.

Ovo deluks odmaralište sa 5 zvezdica poseduje prostrane, moderno uređene sobe. Smeštajne jedinice su klimatizovane i uključuju balkon ili terasu sa pogledom na vrt, na bazen ili na more. Pored toga imaju prostor za sedenje opremljen LCD TV-om sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.

Gostima su na raspolaganju čak 4 restorana, u kojima se služe jela italijanske, meksičke, indijske i orijentalne kuhinje.

Gosti mogu besplatno koristiti akva park. Na raspolaganju je spa i fitnes centar čija ponuda obuhvata saunu, usluge masaže, parno kupatilo i otvorenu hidromasažnu kadu. Možete se baviti brojnim aktivnostima, uključujući ronjenje, jedrenje, vožnju bicikla i igranje tenisa, odbojke, bilijara i stonog tenisa.

Recepcija radi non-stop. Osoblje može na zahtev organizovati prevoz do Aerodroma Hurgada, udaljenog 20 minuta vožnje. Obezbeđen je i besplatan parking

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.