Jo An Palace 3* - Krit - Retimno

Grčka
Krit

Položaj hotela: u centru Retimna, blizu starog grada i luke, 400m od pesčane plaže. Okružen tavernama, prodavnicama i barovima. 
Hotelski sadržaji: bazen na krovu sa ležaljkama, ležaljke na plaži (uz doplatu), restoran, snack bar, sauna, WiFi internet, internet zona
Soba: klima ( uz doplatu), SAT TV, telefon, besplatan internet, frižider, kupatilo, fen, balkon. 
Usluga: polupansion (doručak i večera) - buffet servis (samoposluživanje).

Dinarski deo aranžmana:  plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
Cena smeštajnih usluga:  cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu. 
Cena avio prevoza:  cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

AVIO PREVOZ  BG-HERAKLION-BG

Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele.

Program putovanja: 
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 
2-10.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krita prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Doplata za dodatni prevoz - transfer do/od aerodroma, po osobi:
Novi Sad i Zrenjanin - 2.500 rsd. 
Subotica - 3.500 rsd.
Kragujevac - 3.000 rsd.
Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transferi započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

U CENU JE URACUNATO

  • avio - čarter let na relaciji Beograd - Krit (aerodrom Heraklion) - Beograd
  • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa

U CENU NIJE URACUNATO

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (Uniqa osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
  • troškove transfera aerodrom - hotel - aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). 
  • aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 38,28€ (aerodrom Beograd - 15.30€, aerodrom na Kritu - 22€, taksa DCV - 0.98€). Ukupnu taksu ne plaćaju deca od 0-2 god. Taksa se plaća u agenciji.
  • YQ taksu - 10€ (taksa avio kompanije u slučaju poskupljenja goriva). Taksa je podložna promeni. Taksu ne plaćaju deca do 2 god.

KRIT - RATIMNO

Grad Retimno je glavni grad pokrajine Retimna. Izgrađen je na severnoj obali Krita, uz Kritsko more, i ima oko 23.000 stanovnika. Prirodna lepota i tradicionalni karakter čine Retimno atraktivnom destinacijom za nezaboravan odmor, tako da ovaj grad privlači veliki broj posetilaca svake godine. Istorijsko nasleđe grada je fascinantno - od antike, preko Venecijanaca i Turaka do današnjih dana. I pored izuzetno turbulentne istorije, Retimno i dalje zadržava svoj stari aristokratski izgled, sa zgradama iz 16. veka, kapijama, kamenim stepeništima, vizantijskim i grčko - rimskim ostacima, malim mletačkim lukama i uskim ulicama. U samoj blizini grada nalaze se prelepe plaže koje svakako vredi posetiti.