Grčka / Halkidiki

"Posejdonov trozubac", kako zovu popularno poluostrvo na severu Grčke, upravo je i najtraženija destinacija na 39. Sajmu turizma u Beogradu, ali mnogi ne znaju da postoji i druga strana Halkidikija - luksuzna i glamurozna, koja privlači goste iz celog sveta.

I pored toga što je ovaj deo Grčke sinonim za masovni turizam, Halkidiki krije i nekoliko superluksuznih destinacija sa egzotičnim plažama zbog kojih će svaki gost pomisliti da je u nekom karipskom tropskom raju, a ne samo nekoliko stotina kilometara udaljen od Srbije. Upravo zato se ovde svake godine odmaraju i mnoge naše poznate ličnosti iz sveta estrade, sporta i politike.

Luksuznih hotela ima na sva tri "prsta", ali se posebno izdvaja mesto Sani, koje je zapravo skup pet hotela, marine, prodavnica svetski poznatih brendova, vrhunskih restorana i sportskih terena, oko kojih se nalaze čak šest tropskih plaža sa sitnim belim peskom. Od ovog leta, odmaralište je bogatije za još jedan hotel sa pet zvezdica - "Sani Djuns", koji će prve goste dočekati već u junu. Namenjen je samo za starije od 12 godina, ali su zato u njegovoj blizini "Sani bič", "Sani klub", "Porto Sani" i "Asterijas" - luksuzni hoteli koji su mnogo puta proglašeni za najbolje porodične hotele u Evropi.

Ponuda hotela

Uranopolis Akrathos Beach 4*

Uranopolis Akrathos Beach 4*

Smešten na zelenoj padini Svete gore, u selu Uranopolis, hotel Akrathos Beach nudi smeštaj sa balkonom, bazen, dečiji bazen, fitnes c

Uranopolis Alexandros Palace Hotel & Suites 5*

Uranopolis Alexandros Palace Hotel & Suites 5*

Hotel Alexandros Palace nalazi se na zelenilom bogatoj padini u okolini Tripitija i poseduje privatnu plažu, velnes centar i teniski teren.

Uranopolis Eagles Palace 5*

Uranopolis Eagles Palace 5*

Okružen bujnim vrtovima, hotel Eagles Palace nudi smeštaj sa 5 zvezdica i privatnu peščanu plažu u oblasti Skala.

Uranopolis Hotel Xenia 4*

Uranopolis Hotel Xenia 4*

Okružen bujnim zelenilom, hotel Xenia se nalazi na peščanoj plaži u Uranopolisu na Halkidikiju i nudi veličanstven pogled na more.

Uranopolis Theoxenia 4*

Uranopolis Theoxenia 4*

Lokacija - Sagrađen u idiličnom okruženju, na vratima planine Atos, u Uranopolisu i samo 30 m od plaže.