Delphin BE Grand Resort 5*

Turska
Antalija

Najnoviji hotel iz lanca Delphin, nalazi se na samoj plaži. Nekadašnji Rixos Lares, od centra Antalije je udaljen 15 km a od aerodroma 10 km.

HOTELSKA PONUDA: U svom sastavu hotel ima glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, meksički, turski, riblji i kineski specijalizovan za jela dalekog istoka), bar na plaži, 8 barova od kojih jedan služi lagane obroke u toku dana. Od dodatnih sadržaja hotel ima shoping centar, internet centar, menjačnicu, frizerski salon i rent a car službu. Preporuka je za sve uzraste, posebno za porodice sa decom. Gostima su na raspolaganju zatvoreni i otvoreni bazen kao i otvoreni bazen za decu. Spoljašnji kompleks bazena prostire se na 5600 m2 od kojih jedan ima manji aqua park sa 3 vodena tobogana. Spa centar u ponudi ima tursko kupatilo, saunu i različite vrste masaža. Ljubiteljima aktivnog odmora hotel nudi 2 fitnes centra, fudbalksi teren, 6 teniskih terena, boćanje, pikado, akvabik, kuglanje i pojedine sportove na vodi. Za najmlađe goste u ponudi hotela nalazi se mini klub u čijem je sastavu igraonica, mini bioskop, luna park, mini disco, a tu je i poseban tim animatora. Za goste hote,la ležaljke i suncobrani su besplatni.

SMEŠTAJ:  Hotel ima ukupno 534 soba. Standardne sobe su veoma konforne i moderne opremljene sa pogledom na more i sa pogledom na kopno, ima ih ukupno 271, zauzimaju 32 m2 i svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon (max primaju 3 odrasle + 1 dete do 15 godina). Superior i de lux sobe su veće kvadrature (46 m2) i iste opremljenosti kao i standardne. Porodične sobe su prostrane i imaju dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, veće su kvadrature (123 m2),  (max primaju 4 odrasle osobe + 1 dete od 15 godina) iste su opremljenosti kao i standardne i imaju dva kupatila i osim toga klima uredjaj, sef, mini bar, SAT LCD TV, telefon, fen za kosu, balkon, wi fi.

USLUGA: UAI - ultra all inclusive.