Paradisus Princesa del Mar 5* - Varadero

Kuba
Varadero

Odmaralište Paradisus Princesa del Mar - Samo za Odrasle je smešteno u Varaderu, na 8 km od centra grada. U ponudi ima privatni prostor na plaži i sadržaje za sportove na vodi. Pored toga nudi otvorene bazene i spa centar.

Sve klimatizovane sobe ovog odmarališta poseduju TV i balkon na kome možete pijuckati kafu. Kupatila su opremljena tušem, bade-mantilima, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje u kojem se možete opustiti. Superior sobe su opremljene hidromasažnom kadom.

Gosti mogu obedovati u nekom od 9 restorana u okviru objekta, a pića se služe u 7 barova. Odmaralište ima 24-časovnu recepciju, frizerski salon i suvenirnicu.

Tokom boravka možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su golf i jedrenje na dasci. Odmaralište takođe nudi iznajmljivanje bicikala i automobila.

Marina Gaviota je udaljena 1 km od objekta, a Marina Čapelin 5 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Huan Gualberto Gomez, udaljen 34 km od objekta. 

 

Jedinstvena i čarobna – Kuba. Ovaj biser Kariba i Velikih Antila je ostrvo koje se nalazi između Atlantskog Okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva. Deo primamljivog mozaika ove zemlje čine očuvana kultura i tradicija, nepregledna polja šećerne trske, rajske peščane plaže, miris duvana i zvukovi salse, koji dopiru sa svih strana. Glavni i najveći grad je melodična Havana. Grad sjajne kolonijalne arhitekture, živih uličnih boja, prkosni svedok različitog istorijskog vremena. Varadero je najpoznatije kubansko letovalište, 140km udaljeno od Havane. Peščana plaža Varadera je ponos cele Kube i pravi magnet za turiste.