Bandos Island Resort 4*

Maldivi
Atoli Maldiva

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Odmarilište Bandos Maldives nudi centar za sportove na vodi, školu ronjenja i prostrane sobe sa balkonima koji gledaju na vrt ili plažu. Gostima je na raspolaganju nekoliko ugostiteljskih objekata, u kojima je dostupan besplatan bežični internet. Osoblje govori engleski, francuski i mandarinski.

Ovo odmaralište se nalazi na odličnoj lokaciji na ostrvu Bandos, na samo 10 minuta vožnje brodom od Međunarodnog aerodroma Male.

Sobe i vile su smeštene u prirodnom okruženju, a pojedine imaju visoke slamnate krovove ili enterijer sa elementima od drveta. Opremljene su flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima, aparatom za kafu/čaj i mini-barom. Pojedine smeštajne jedinice sadrže zaseban dnevni boravak ili hidromasažnu kadu na otvorenom.

Odmaralište takođe poseduje bar u bazenu i spa centar koji nudi kozmetičke tretmane i masaže. Klub Paradise uključuje raznovrsne fitnes sadržaje, kao što su teretana i tereni za badminton i tenis. Sadržaji za stoni tenis i društvene igre dostupni su u TV sali. Ponuda dečjeg kluba obuhvata usluge čuvanja dece i izbor programa za najmlađe goste. U objektu se prihvata plaćanje Union Pay karticama.

U restoranu Koon Thai pripremaju se autentični tajlandski specijaliteti, dok se zapadnjačka i internacionalna jela služe u kafeu See Breeze, smeštenom pored mora. Veliki izbor jela na bazi švedskog stola dostupan je u restoranu Gallery. Barovi Huvan i Sand nude pića i živu zabavu u prelepom tropskom ambijentu. Za doručak su na raspolaganju i kineska jela.