Summer Islands 4*

Maldivi
Atoli Maldiva

Hotel se nalazi u Severnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Ziyaaraifushi, 34km od aerodroma Male. Transfer sa aerodroma Ibrahim Nasir do/iz hotela se obavlja brzim brodićem (vožnja oko 45min). 
Raspolaže sa 156 soba raspoređenih u prizemnim paviljonima, bungalovima i vilama; ima recepciju na otvorenom sa krovnom konstrukcijom od drvenih greda i trske, peščanom podnom podlogom, glavni restoran “Samuga” sa peščanom podnom podlogom (servirani pansionski obroci za goste smeštene u sobama tipa Garden i Superior, kao i porodice sa decom mladjom od 15 godina koje borave u Vilama), restoran “Hiya” (pansionski obroci servirani za goste preko 15 godina koji su smešteni u sobama tipa Premium Beach Villa i Water Villa), a la carte restoran “Avi”, bar Nevi sa peščanom podnom podlogom, infinity spoljašnji bazen, spa centar (masaža, nega lica i tela), prodavnicu, pristup wifi internetu. 

Mogućnost organizovanja, uz doplatu, mnogobrojnih sportova na vodi, ronjenja. 
Svaka soba tipa Garden se nalazi u prizemnim paviljonima, u blizini glavnog restorana “Samuga”, u drugom redu od plaže; ima kupatilo sa tušem (jednim delom na otvorenom), verandu, LED TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, ketler za kafu i čaj, fen za kosu. 
Pansionska ishrana je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.