Eftalia Aqua 5*

Turska
Alanja

Porodični hotel, otvoren je 2011.godine, nalazi se u mestu Turkler, 100 km od aerodroma Antalija i 18 km od Alanje. Ima izlaz na privatnu peščano-šljunkovitu plažu(100m udaljenost) do koje se dolazi prolazom kroz tunel. Suncobrani, ležaljke i peškiri  su besplatni. Zauzima površinu od 38.500m2 i poseduje brojne hotelske sadržaje.

Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski, Burger land), 8 barova medju kojima je i bar na plaži, disko bar, bar na glavnom bazenu, otvoreni bazen, dečiji bazen, tursko i parno kupatilo, sauna, usluge doktora, masaže, spa centar, prodavnice i suvenirnica, vešeraj, WiFi. Od sportskih aktivnosti hotel nudi : teniske terene, bilijar, svi sportovi na vodi, košarkaški teren, veliki aqua park sa 8 tobogana za odrasle i 4 za decu. Deci su na raspolaganju mini klub 4 – 12 godina.

SMEŠTAJ

Hotel ima ukupno 470 soba sa ukupno 1204 kreveta, u dve glavne zgrade i 5 vila. U ponudi su: standardne sobe (24 m2), Large sobe (34 m2, 1 velika spavaća soba, 1 kupatilo), porodične sobe (43-58m2, dve sobe) i 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.  Sve sobe su opremljene sa: centralnom klimom, SatTV, mini barom, sefom, kupatilom sa kadom ili tušem, telefonom, balkonom ili terasom.

USLUGA

Usluga je na bazi all inclusive, prema hotelskim pravilima.