Crystal Paraiso Verde Resort 5*

Turska
Belek

Hotel se nalazi u regiji Bogazkent na oko 25km od centra Beleka, 40km od aerodroma Antalija i 400m od privatne peščane plaže do koje u određenim periodima saobraća hotelski šatl. Otvoren je 2004.godine i zauzima površinu od 42.000m2. Kompleks se sastoji od 8 petospratnih  i 3 dvospratne zgrade u kojima je organizovan smeštaj.

Glavni restoran ''Crystal'', 4 a la carte restorana (italijanski, riblji, turski i meksički uz prethodno obaveznu rezervaciju), 7 barova, diskoteka, otvoreni i zatvoreni bazen, akva park, dečije igralište, dečiji klub, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu, peškiri za plažu (uz depozit),  tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, animacije, bioskop, klub za najmlađe (4-12godina), a uz doplatu: doktor, čuvanje dece, frizer, telefon, faks, šoping centar, rent a car, internet corner, kompjuterske igre, wifi u sobama, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, salon lepote, masaža, kuglanje, bilijar, bilijar, kuglanje, golf, room service, vešeraj.

SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa ukupno 670 soba i 1612 ležajeva, od kojih je 470 standardnih i 148 porodičnih soba, kao i 50 porodičnih soba sa krevetom na sprat. Sve standradne sobe poseduju: klimu, mini bar, sef, telefon, WiFi, kupatilo sa kadom, fen za kosu, balkon ili terasu.

USLUGA

Usluga je na bazi ultimate all inclusive, prema hotelskim pravilima.

 

U koncept je uključeno:

Doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, pića domoće proizvodnje alkoholna I bezalkoholna I neka uvozna, kafa, čaj, korišćenje fitnes centra, časova aerobika, stoni tenis, bilijar, pilates, boćanje, odbojka na plaži, aerobic, teniski tereni, zumba, setp aerobic, korišćenje fudbalskog terena, igraonica, sauna, tursko kupatilo , po jedan obrok u A la carte restoranu uz rezervaciju, ležaljke I suncobrani na plaži I pored bazena.

 Dodatno se naplaćuje:

Obroci van termina predvidjenog za uai koncept, pića uvozna luksuzna i flaširana pića, sportovi na vodi, masaže, tretmani lepote, parno kupatilo, sauna, prodavnice, usluge doktora, pranje I peglanje veša, frizer, fotograf , teniska oprema, usluge SPA centra I salona lepote