Akka Alinda 5*

Turska
Kemer

Hotelski kompleks iz lanca AKKA hotela, nalazi se u mirnom mestu Kiriš, na svega 7km udaljenosti od Kemera sa kojim je odlično povezan dolmušima (lokalnim mini busevima). Od aerdoroma Antalija je udaljen 65km i 44km od grada Antalija, ima izlaz na prelepu peščano-šljunkovitu plažu dugu 120m.

Akka Alinda je otvoren 1995.godine a kompletno je renoviran 2010. I 2011.godine. zauzima površinu od 32.000m2. 

Glavni restoran, 3 a la carte restorana (uz doplatu), 5 barova, amfiteatar, diskoteka, WiFi, otvoreni bazen (1400m2), dečiji i zatvoreni bazen, 2 tobogana, mini club, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu, Spa i fitness centar ''sudeya'', sauna, parno kupatilo, hamam, đakuzi, teniski teren, stoni tenis, badminton i pikado, sportovi na vodi, animacije tokom dana i večernji programi, odbojka na plaži, vaterpolo, boćanje, gimnastika, časovi plesa, karaoke, tursko veče, a uz doplatu: room service, vešeraj, telefon i faks, market, rent a car, frizer, masaže, čuvanje dece, doktor, bilijar, osvetljenje teniskog terena, motorizovani sportovi na vodi, nega lica i tela.

 

SMEŠTAJ

Hotel ima ukupno 410 soba, smeštaj je u  glavnoj petospratnoj zgradi u kojoj je recepcija, kao i dva bloka na tri sprata koji su odlično povezani podzemnim prolazom sa ostalim zgradama i kompleksima bazena. Sve sobe imaju: klimu, LCD satTV, mini bar, sef, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, telefon, balkon ili terasu. U standradne sobe je moguće smestiti 2 odrasle osobe i jedno dete a u porodične sobe maksimalno 4 osobe.

 

USLUGA

Usluga je ultra all inclusive, prema hotelskim pravilima.