Port River Hotel & Spa 5*

Turska
Side

Hotel je otvoren 15.06.2015. godine, nalazi se na 7 km udaljenosti od grada Side, 5km od Manavgata a od aerodroma u Antaliji 65 km. Od privatne peščane plaže je udaljen 250m, organizovan je besplatni shutlle bus.

Glavni restoran, a la carte resotrani sa specijalitetima italijanske i turske kuhinje, nekoliko barova uključujući bar pored bazena i na plaži, bistro, patiseria, bogati sportski sadržaj, sportovi na vodi, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, tobogan, usluge Spa&Wellness centra, wi fi konekcija u sobama i na javnim površinama, animacije, sadržaji za decu : mini klub, dečiji bazen, dadilja. Predvidjen je i bogat večernji progam sa živom muzikom, animacijama, diskoteka.

Gostima su na raspolaganju prodavnice, frizer, butici, prodavnica nakita, cipela...

SMEŠTAJ

226 standardnih soba, 4 sobe za hendikepirane osobe, 47 porodičnih soba.  Moderne  i prostrane sobe su opremljene po najvišim standardima, klimatizovane su, poseduju mini bar, sef, balkon, pribor za kuvanje kafe i čaja, prostrano kupatilo sa kadom i fenom.

USLUGA

Usluga je ultra  all inclusive prema hotelskim pravilima

U ultra all inclusive uslugu je uključeno:

Doručak, kasni doručak, ručak, užine, gozleme, sladoled, patiseria, večera, noćni obroci, pića domaće proizvodnje i neka uvozna u barovima prema satnici ( radno vreme barova je do 18 h za bar na plaži, do ponoći u baru u lobiju i pored bazena i do 02h posle ponoći za bar u diskoteci. Bar u bašti je otvoren 24h )

Od sportskih sadržaja besplatni su: gimnastika, fitnes centar, stoni tenis, aerobik, step, vaterpolo, boćanje, odbojka na plaži.

U koncept su uključeni: tursko kupatilo parno kupatilo, sauna, sef u sobi, peškiri za plažu, ležaljke suncobrani, internet u lobiju i u sobama.

Dodatno se plaća :

Usluge salona lepote, masaže, uvozna luksuzna pića, pranje i peglanje veša, sportovi na vodi, room servis, sokovi cedjeni, bilijar, korišćenje igraonice play statin, dadilja.